Vraagbaak

 

U kent het wel; u zit met een prangende vraag en niemand kan u een bevredigend antwoord geven. De site 'Verkeersmaatregelen' biedt hiervoor een on-line vraagbaak. Deze vraagbaak is bedoeld voor vragen over verkeersmaatregelen. Als u werkzaam bent in of bij de GWW, wegenbouw, (groot)groenvoorziening, provincie, gemeente (openbare werken) of een aanverwante sector, dan kunt u hiernaast een vraag typen en deze versturen via het internet. Uw vraag wordt aan een deskundig en onafhankelijk team van adviseurs voorgelegd, die op een zo kort mogelijke termijn met een bondig antwoord komen.

 

Vragen over de dienstverlening van Veringmeier Verkeersmanagement kunt u stellen via het contactformulier.
 

 

Uw gegevens
(kantoor en/of mobiel nummer)
Nieuwsbrief
(Met onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van nieuwe cursusdata, producten en dienstverlening. Om de nieuwsbrief te ontvangen dient u zich te registreren.)
Contact
*: verplicht veld        
Weggebruiker Theo Balk
 

“Enorm bedankt voor alle moeite, inzet en visie welke u heeft ingezet inzake het gevraagde onderwerp. Het getuigt van een hoge professionaliteit om zo'n verkeersjuridisch onderwerp inzichtelijk te maken voor een leek in deze. Daarvoor ben ik u zeer erkentelijk. Ik ga zonder meer verder met deze uitkomsten en zal u zeker op de hoogte houden wat uiteindelijk het resultaat is geworden.”


Theo Balk, 22 november 2010