Nieuwsbrief
 

Lees de laatste nieuwsbrief.

Naar de nieuwsbrief Nieuwsbrief


Blijf op de hoogte, meld u aan voor ontvangst van de digitale nieuwsbrief door u te registreren op deze website.

Aanmelden Aanmelden

Advies
 

Stel hier uw vraag en ontvang op korte termijn antwoord van een deskundig team van adviseurs.

Wegwerkzaamheden
 

Kijk hier waar op dit moment wegwerkzaamheden plaatsvinden binnen de grootste verzameling links van Nederland.

Over deze site
 

Deze site biedt een schat aan informatie over 'permanente en tijdelijke verkeersmaatregelen'. Wij hopen hiermee een bijdrage te leveren aan het operationele verkeersmanagement in Nederland, waarmee het gebruik van de weg en het werk aan de weg veiliger wordt.

Lees verder Lees verder

Ons opleidingsprogramma is verhuisd

Veringmeier OpleidingenOns opleidingsprogramma is verhuisd naar de nieuwe website VeringmeierOpleidingen.nl! Met deze website in een frisse, moderne opzet, willen we ons aanbod van kwalitatief hoogstaande opleidingen nog toegankelijker maken voor iedereen die zich wil blijven ontwikkelen in permanente en tijdelijke verkeersmaatregelen.


Om deze lancering te vieren, hebben we een speciale actie voor snelle inschrijvers. Als je vóór eind juli inschrijft voor één van onze cursussen, ontvang je een gratis Nationale bioscoopbon ter waarde van € 25,00. Dit is jouw kans om niet alleen jezelf te ontwikkelen, maar ook te genieten van een ontspannende avond uit.


Onze opleidingen worden verzorgd door ervaren docenten die je begeleiden tijdens het hele leerproces. Of je nu een carrièreswitch wilt maken, nieuwe vaardigheden wilt leren of gewoon je kennis over verkeersmaatregelen wilt bijspijkeren, bij Veringmeier Opleidingen vind je gegarandeerd een cursus die bij jou past.


Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in! Bekijk onze nieuwe website en ontdek ons ​​volledige aanbod


Met vriendelijke groet,


Het team van Veringmeier Opleidingen

 

Nieuwe publicaties
 

De grootste digitale bibliotheek over verkeersmaatregelen...


Actuele kennisdossiers
 

In onze kennisdossiers vind je achtergrondinformatie over een bepaalt thema.


Permanente verkeersmaatregelen

Een milieuzone is in Nederland een gemeentelijke maatregel ter verbetering van de lokale luchtkwaliteit. In een milieuzone worden alleen "schone" vrachtwagens met roetfilter toegelaten. De uitbreiding van milieuzones voor personenauto's en bestelvoertuigen kent een lange geschiedenis. In dit kennisdossier lees je hier alles over.


Tijdelijke verkeersmaatregelen

Omgevingsveiligheid is de veiligheidssituatie in een gebied dat direct of indirect geraakt kan worden door het realiseren, onderhouden en slopen van publieke werken en gebouwen. Omgevingsveiligheid kent daarom raakvlakken (en overlap) met meerdere veiligheidsgebieden en gaat niet alleen over de veiligheid op de bouwplaats zelf. In dit kennisdossier lees je hier alles over.


ICT

Intelligent Speed Aassistance (ISA) is een systeem om de bestuurder te helpen de juiste snelheid voor de wegomgeving aan te houden door hem specifieke en gepaste feedback te geven.In dit kennisdossier lees je hier alles over.