Mediatheek


Welkom in onze openbare digitale mediatheek van films en geluidsfragmenten op het gebied van verkeersmaatregelen in Nederland. In deze bibliotheek vindt u een verzameling van mediabestanden die op internet vrij te vinden zijn, of door Veringmeier Verkeersmanagement zijn gemaakt. De mediabestanden hebben wij op internet voor u verzameld, maar wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan, nog aansprakelijk voor het beschikbaar stellen ervan.


Alleen voor geregistreerde bezoekers

Indien u onze mediatheek wilt bekijken over verkeersmaatregelen dan dient u zich eerst te registreren als bezoeker. U krijgt dan volledige toegang via een gebruikersnaam met wachtwoord en wordt via onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden van nieuwe toevoegingen in de mediatheek.

Gebruik van de mediatheek

Nadat u bent ingelogd kiets u eerst of u een mediabestand over permanente of tijdelijke verkeersmaatregelen wilt zien of horen. Gebruik vervolgens de verwijzigingsborden aan de linkerkant om een film uit een specifieke categorie te zoeken. Hierna selecteert u uw keuze van een film of geluidsfragment om de film te bekijken, het geluidsfragment te beluisteren of om het bestand gratis te downloaden.

Downloaden doet u door met uw rechtermuis op de Downloadtekst te klikken en daarna de optie 'Doel opslaan als' te kiezen.

Onderstaand overzicht geeft een indruk wat u aan onderwerpen kunt verwachten in de mediatheek en is niet bedoeld om op de betreffende pagina te komen. Hiervoor gebruikt u de verwijzingsborden aan de linkerkant, zodra u bent ingelogd.


Inhoud

In de Mediatheek zijn filmpjes en geluidsfragmenten opgenomen van ondermeer:

Postbus 51, het Ministerie van Verkeer en Waterstaat, Politie Limburg, SLIM, Fietsberaad, Fietsplatform, Kennisplatform Duurzaam op weg, Shared Space instituut, Veilig Verkeer Nederland, SIRE, De Gelderlander, RTL Nieuws, NOS Headlines, Omroep Brabant, RTV Noord-Holland, RTV Utrecht, RTV Gelderland, RTV Noord, RTV Drenthe, Omroep Flevoland, Omrop Fryslân, TV Walcheren, RTV Oog, Beeld en geluid, Klokhuis, AVRO, NCRV, de Noordelijke Hogeschool Leeuwarden en particuliere inzendingen.


In de Mediatheek vindt u bestanden over de volgende onderwerpen:

Permanente verkeersmaatregelen Tijdelijke verkeersmaatregelen
Duurzaam op weg
Evenementen
Gedrag weggebruikers Gedrag weggebruikers
Gedrag wegwerkers
Handhaving Handhaving
Materieel en materiaal
Minder hinder Meer hinder
Onderhoud
Ongelukken Ongelukken
Parkeren
Sanering
Shared Space
Verkeersborden
Verkeerseducatie Verkeersinformatie
Verkeerslichten Verkeersregelaars
Verkeersveiligheid
Wegmarkeringen
Wegontwerp

 

Uw eigen inbreng

Graag ontvangen wij uw eigen film- of geluidsfragment over tijdelijke of permanente verkeersmaatregelen. Als uw mediabestand een toegevoegde waarde heeft voor de mediatheek, bieden wij een platform om het bestand te vertonen. De beoordeling en besluitvorming hierover ligt bij Veringmeier Verkeersmanagement. Als u een mediabestand wilt plaatsen kunt u dit via ons Contactformulier kenbaar maken met een korte omschrijving van het onderwerp. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op.


Inloggen
Inloggen


Registreren
Wachtwoord vergeten?

Zie ook onze Bibliotheek met