Zoeken
 

Weblog verkeersmaatregelen.nl


Welkom op onze weblog over verkeersmaatregelen en aanverwante zaken. Maandelijks plaatsen wij onze visie over verkeersmaatregelen. Wat valt ons op in de openbare ruimte aan verkeersmaatregelen, hoe gedragen verkeersdeelnemers zich en kan/wordt er op gehandhaafd.


Het is altijd onze intentie om waardevolle informatie te bieden met onze blogartikelen, echter de waarde van deze blogartikelen wordt voor een groot deel bepaald door de opmerkingen en vragen die lezers erbij plaatsen.


Daarom nodigen we je van harte uit om jouw inzichten bij te dragen aan de blogartikelen.


En kom dan ook weer eens terug om te lezen wat anderen hebben bijgedragen.


Hieronder vind je alle blogartikelen op een rijtje.

Veel leesplezier!

Weblog
dec 24

Geplaatst door: Peter Veringmeier
woensdag 24 december 2014 11:47  RssIcon

Veringmeier Verkeersmanagement kan terugkijken op een jaar waarin jij ons weer het vertrouwen gaf om verder te werken aan onze missie: het toepassen van verkeersmaatregelen makkelijker te maken. Dit geeft ons weer de inspiratie om ook het komend jaar jou weer van dienst te zijn met onze adviezen, opleidingen en software.

 

Kennisinformatie

Dit deden wij door je op de hoogte te houden van de wijzigingen in de verkeerswet- en regelgeving en nieuw verschenen publicaties op onze website verkeersmaatregelen.nl. Op deze website plaatsten wij ook kritische blogs, waarvan in 2014 de blogs met Kanttekeningen bij 14 nieuwe verkeersborden en Verboden parkeerverboden met veel belangstelling werden gelezen.

 

Opleidingen

Ook mochten wij het afgelopen jaar de toepassing van tijdelijke en permanente verkeerstekens komen uitleggen tijdens diverse cursussen. Wij konden hierbij maatwerk leveren tijdens in-company cursussen bij ondermeer de gemeenten Amsterdam, Delft en Eindhoven en de provincies Noord-Holland en Noord-Brabant. In 2015 gaan we het land in om iedereen wegwijs te maken in de herziene Richtlijnen Werk in uitvoering 96b. Daarnaast zal er een nieuwe website veringmeieropleidingen.nl worden gebouwd, waarbij de mogelijkheid van e-learning een belangrijke toevoeging van onze dienstverlening zal worden.

 

CADSIGN

Wij hebben de afgelopen 4 jaar gewerkt aan de ontwikkeling van CADSIGN. Op 27 november 2014 mochten we op de Dag van Verkeer & Mobiliteit deze plugin voor het maken van verkeersplannen onder grote belangstelling presenteren. Voor deze software hebben we ook een speciale website cadsign.com gebouwd, zodat je alle informatie overzichtelijk bij elkaar kan bekijken. Je kan op deze site ook een proefversie bestellen, die je gedurende 7 unieke dagen gratis mag proberen binnen een termijn van 21 dagen.

 

2015 zal in het teken staan van de verdere bekendmaking van deze software. In januari kan iedereen hiervan profiteren door een uniek introductie-aanbod aan te vragen via een speciaal  webformulier.

 

Gelukkig nieuwjaar

Dank aan al onze klanten die het afgelopen jaar hebben bijgedragen aan de totstandkoming en verbetering van onze dienstverlening.

 

Alle medewerkers van Veringmeier Verkeersmanagement wensen je fijne kerstdagen en een inspirerend en veilig nieuwjaar!

 


Uw naam:
Titel:
Opmerking:
Beveiligingscode
Voer de hierboven getoonde code in de hieronderstaande box.
Commentaar Toevoegen   Annuleren